About us
წითელი ტყემლის სოუსი- ეს არის ქართული ტრადიციული ნაწარმი, რომელიც ფართოდ გამოიყენება როგორც ხორცპროდუქტების ასევე ბოსტნეულისა და სხვა სახის საკვებპროდუქტებთან საწებლის სახით.
ალუჩის საწებელი- ქართული ტრადიციული სოუსი ,ფართოდ გამოიყენება როგორც მოტკბო-მომჟავო გარნირი.
ცხარე აჯიკა- ცხარე აჯიკა, გამოიყენება ხორცპროდუქტებთან მისაყოლბლა და საჭმლის სართად.
მეგრული აჯიკა- მოცხარო მშრალი აჯიკა, დამზადებული ხმწ სუნელებისაგან.
მწვანე აჯიკა-ნიშაჯიკა, პიკანტური გემო ყველა ტიპის საკვებისათვის.
მოტკბო აჯიკა- იგივე აჯიკის მურაბა, გამორჩეული ექსკლუზიური გემო წარმოდგენილი ბებოსიას მიერ.